Poartă cerul în inima ta….creștine

Au fost trei tineri înaintea unui focar imens. Și pentru că aveau în inimile lor altceva decât viața de pe pământ, au spus „Nu!” închinării unui om.

A fost o femeie prinsă în iureșul veștilor pătimașe și ucigașe trimise de network-ul lui Haman. Și, stând sub presiunile fricii, a confuziei și riscului, postind cu toți iudeii, acceptă o decizie împotriva legii decretată de mezi și perși, pentru că în inima ei purta altceva decât scaunul regal.

A fost un bărbat ce n-a refuzat să vorbească despre Hristos și atunci când cei mai religioși oameni ai vremii, văzându-i fața strălucind angelic, și-au blindat inimile cu ură și precepte legaliste, lapidând trupul unui sfânt….ce în inimă purta cerul.

A fost un om ce a cerut să fie judecat de Cezar pentru mărturia lui Hristos, pentru că, deși știa că-l așteaptă suferință, mărturia lui Hristos era/este mai importantă decât orice confort. În inimă purta cerul.

A fost o femeie ce după cele trei steaguri de doliu se întoarce totuși, din nou, spre Țara Sfântă, pentru că-n inima ei încă licărea nădejdea lui Israel.

A fost un profet ce a strigat împotriva unui ministru că persoana de lângă el nu are dreptul de-a fi soție. A făcut-o pentru că-n inima lui era Duhul lui Dumnezeu.

A fost o bisericuță ce a strigat în rugăciune la Dumnezeu …și, locul unde erau așezați s-a cutremurat. În inimile lor era cerul.

A fost un Om. Un Om ce nu ni-L prezintă nici o televiziune și nici o publicitate. Un om care s-a privat pe Sine, aproximativ 30 de ani, de propriul cer. Ca mai apoi, cerul Lui să fie în inimile celora pe care i-a salvat de pe pământul păcătos. În moartea rușinoasă de pe Golgota s-a deschis ușa harului spre toții muritorii.

De 2000 de ani, cerul este tot mai aproape de noi. Și de 2000 de ani, diavolul alături de slujitorii lui vor să ne facă a crede că cerul este tot mai departe de noi…și că, în fond, infinitul de lângă noi caracterizează mai degrabă un soi de neant fără Dumnezeu.

Cât am dori să îndulcim lucrurile ele nu mai pot fi îndulcite. Și cât am vrea să le dramatizăm, tot nu reușim să redăm realitatea cruntă ce refulează din aceste zile… și realitatea cruntă ce se află în spatele tuturor acestor acte inumane. Creștinilor adevărați le mai rămâne un singur lucru: să se apropie de Domnul cu TOATĂ inima.

Nu putem da voie intimidării ce reflectă din acest mare focar să frângă nădejdea noastă.

Nu putem da voie veștilor lui ”Haman” să ne calce sub călcâie până ce nu mai știm pe ce drum să ne ducem.

Nu putem să tăcem înaintea unor falsuri religioase ce vorbesc doar despre Dumnezeu și nu trăiesc cu Dumnezeu.

Nu putem să acceptăm imoralitatea ca fiind moralitate.

Și nu putem sta liniștiți la asemenea vești fără să nu ne rugăm până se va ”cutremura” din nou locul unde suntem adunați. Și Duhul Sfânt să ne umple de prezența lui divină.

Nu te închina înaintea oamenilor, științei, sentimentelor, veștilor sau înaintea formelor religioase. ÎNCHINĂ-TE lui Dumnezeu.

Isus Hristos, deși s-a coborât din cer, a dus cerul cu Sine. Pentru ca oricine crede în EL să nu piară ci să aibă viață veșnică.

Poartă în inima ta cerul!!!!!

Publicat de lelasamuel

"...vreau numai să-mi sfârşesc cu bucurie calea şi slujba pe care am primit-o de la Domnul Isus, ca să vestesc Evanghelia harului lui Dumnezeu." F.Ap. 20:24b

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: