O biserică ce renunță la dragoste…

●●● O biserică ce renunță la dragoste nu poate înlocui aceasta cu nici o acțiune, atitudine sau dar spiritual. (Ap. 2:1-3)

Exista osteneală în Biserica din Efes. Oameni ce identificau apostolii mincinoşi, creştini ce erau prigoniți pentru Hristos…dar toate acestea nu puteau acoperi lipsa de dragoste.

●●● O biserică ce renunță la dragoste atrage nemulțumirea lui Dumnezeu. (Ap.2:4)

Dumnezeu, care El Însuşi este dragoste, cum ar putea privi cu mulțumire spre copiii Lui lipsiți de iubire?? NU! Putem fi 100% convişi că fără dragoste, suntem în disonanță sigură cu Dumnezeu. (Dar ce am împotriva ta….)vs.4

●●●O biserică ce renunță la dragoste este chemată la pocăință. (Ap.2:5) pocăința menținută este starea aşteptată de Dumnezeu. O pocăință vizată doar pentru săptămâna de evanghelizare din februarie este, probabil, în cel mai fericit caz, ritual..

●●● O biserică ce renunță la dragoste este re-chemată la luptă. (Ap.2:7)

Pomul vieții a fost ascuns dinaintea omului căzut în grădina Eden. Aici, însă, Dumnezeu promite că-l va oferi acest pom acelor creştini ce vor birui. Acelora ce se vor lupta până la sfârşit să facă toate lucrurile cu dragoste şi în dragoste.

Publicat de lelasamuel

"...vreau numai să-mi sfârşesc cu bucurie calea şi slujba pe care am primit-o de la Domnul Isus, ca să vestesc Evanghelia harului lui Dumnezeu." F.Ap. 20:24b

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: